اخبار اخبار عام ايران کتک خوردن سه آخوند نهي از منكر در خیابان
Headline
  • Loading

کتک خوردن سه آخوند نهي از منكر در خیابان

در محله امام‌زاده سید اسماعیل تهران جمعی با فحاشی، يك روحاني نهي از منكر را مورد ضرب و شتم قرار دادند و پس از وارد کردن خسارت به خودروی او از محل گریختند.

ضرب و شتم سه روحاني نهي دیگر هم همزمان اتفاق افتاد
این آخوند (عباس روزمه) از سخنرانان فعال جلسات مذهبی بوده که نقش فعالی‌ در سرکوب معترضین جنبش بعد از انتخابات داشته است

در تشریح جزئيات این حادثه گفت: روز پنج‌شنبه پس از سخنرانی، در مسیر بازگشت از امامزاده سید اسماعیل تهران در یکی از خیابان‌ها اطراف آن بنزین تمام کردم و کنار خیابان پارک کردم تا بنزین تهیه کنم

عباس روزمه ادامه داد: یک موتورسوار با شدت به ماشین بنده زد، به راکب این موتور که مشغول کشیدن سیگار بود گفتم که از خسارتی که به ماشین من زدی، می‌گذرم، فقط شما حرمت ماه مبارک رمضان را نگهدار و سیگارت را خاموش کن

پس از این تذکر، موتورسوار اقدام به فحاشی و توهین‌های وقیحانه نه به شخص بنده که به روحانیت و مقدسات مذهبی کرد؛ این فحاشی‌ها آنقدر شرم‌آور بود که يادآوری آن موجب آزارم می‌شود

روزمه با بیان اینکه در حین این فحاشی‌ها از ماشین پیاده شده و جلوی دهان این فرد هتاک را گرفتم، افزود: در همین بين که مردم هم جمع شده بودند، یکی ازآنها برای فراری دادن موتورسوار هتاک پس از فحاشی با مشت، محکم به صورت من کوبید، به شکلی که عینک من شکسته و آسیب جدی به چشمم وارد شد

وی ادامه داد: همه این ضرب و شتم‌ها یک طرف اما فحش‌هایی که به مقدسات، انقلاب و نظام می‌دادند یک طرف؛ واقعا توهین‌های این افراد غیر قابل تحمل بود

روزمه تصریح کرد: پنج، شش نفری به من حمله کردند و با لگد به ماشین بنده می‌زندند و خسارت وارد کردند

روزمه با بیان اینکه بنده منشأ این توهین‌ها را فتنه اخیر می‌دانم، گفت: آقایان سران فتنه، آبرو و حیثیت روحانیت را زیر سوال بردند؛ اما الان شاهدیم که به راحتی به روحانیت توهین می‌کنند و شأن او را پایین می آورند؛ در این سابقه بیش از ۳۰ سال انقلاب چه زماني سابقه داشته که یک روحانی را جایی گیر بیندازند و او را دوره کنند.

از البرز نیوز

به اشتراك بگذاريد :

Comments  

-1 #64 ایرانی با غیرت 1390-06-17 10:21
درود بر این روحانی با غیرت و شجاع.

ادب مرد به ز دولت اوست!!!!!!!!!!!
شعاری که برای مخالفان نظام است ولی در عمل دیده نمیشود در نظرها این حرف من ثابت میشود

0 #63 سبز لجنی 1390-06-17 10:19
مرگ بر میر حسین وز کروبی کبیر! ( دستمال کشان غربیها و دیکتاتورها)

+1 #62 اکبر 1390-06-17 08:18
شما دیوس ها از تبلیغ دین و خدا نون میخورید و از زمان صفویه مردم را کمراه کردید حالا اولش است هر تیر چراغ برق یک اخوند باید اویزان شود

-2 #61 sima 1390-06-17 00:30
lanat bar khomini wa khameniei wa sepaho basij ke hamashon adamkhoshand marg bar rejime eslami wa khomini haromzadeh ke Iran ro be gand keshid tartibe hamton ro be zodi midim

0 #60 akhond 1390-06-16 22:59
بخش حذف شده از مصاحبه با شیخ عباس:

سوال: رنج آورترین لحظه این درگیری برای شما چه زمانی‌ بود؟

پاسخ: من آن موقع که عمامه‌ام را توی کونم میگذاشتند چندان ناراحت نبودم، برعکس یک احساس شادی روحانی هم به من دست داده بود، ولی‌ آن موقع که به خواهر و مادر آقا مجتبی‌ و خود آغا توهین شد خیلی‌ برای من دردناک بود طوری که طعم شیرین عمامه بر من تلخ شد!

-4 #59 سبز لجنی 1390-06-16 21:00
توجه توجه توجه
اینم بگم و برم دو تا بچه محل داشتیم که تو همه اغتشاشا شرکت میکردن و خیلی با هم فابریک بودن. تو یکی از اغتشاشات یکیشون دستگیر شد و بعد حدودا 3 هفته آزاد شد. اونیکی از موقعیت استفاده کامل رو برد و تو این مدت سه هفته زن رفیق که همرزمشم بود و تو زندان بود رو خلاصه حدودا شاید ده باری ترنیبشو داد. خلاصه اینکه شما به همرزم خودتون رحم نمیکنید پس الکی شعار ندید که ما همه با هم هستیم

-2 #58 سبز لجنی 1390-06-16 20:52
هه هه هه هه بدبختا یه آخوند زدید ذوق کردید یادتون رفته تو اغتشاشات چطور گوشمالیتون میدادیم.

صد به یکم جرات حمله نداشتید. فقط شعار

یه جا حدودا 300 نفر بودید و شعار میدادید: نترسید نترسید ما همه با هم هستیم! تا ما که حدودا 25 نفر بودیم حمله کردیم همتون فرار کردید. مردیم از خنده یاد شعارتون میفتادیم و چطور فرار میکردید واقعا آخر کرکر و خنده بود!

-1 #57 سبز لجنی 1390-06-16 20:52
هه هه هه هه بدبختا یه آخوند زدید ذوق کردید یادتون رفته تو اغتشاشات چطور گوشمالیتون میدادیم.

صد به یکم جرات حمله نداشتید. فقط شعار

یه جا حدودا 300 نفر بودید و شعار میدادید: نترسید نترسید ما همه با هم هستیم! تا ما که حدودا 25 نفر بودیم حمله کردیم همتون فرار کردید. مردیم از خنده یاد شعارتون میفتادیم و چطور فرار میکردید واقعا آخر کرکر و خنده بود! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

0 #56 مهندس 1390-06-16 10:29
با سلام . آخوند عزیز سن شما حتی بسیار کمتر از طول مدت انقلاب است فلذا شما چربی درآمد و رفاه و ریاست را دنبال کردید نه نشستن در حجره و تلمذ از آیات و مراجع . شما با این لباس قصد سوار شدن بی ام و ضد گلوله داشتید برای دین اگر دلتان میسوخت مساجد را خالی نمیگذاشتید . . مردم عامی صد ها سال با پرداخت خمس و ذکات سهم امام و غیره همواره پیش سلام شما ها بودند .چقدر به شما احترام داشتند . افسووس و صد افسوس شما ملت را دین گریز کردید . آلودگی سیاست را به دین کشاندید . حکومت اسلامی میتواند فقط در حیطه و باور منتظران مهدی باشد.ترس از این است اگر بیاید سر از زندان اوین درآورد . شما اسلام دیگری دارید

+1 #55 m 1390-06-16 09:55
dard dare na are kheili dard dare beid in taze avaleshe

ارسال نظر

Security code
Refresh

آخرين خبرها